Menu Sluiten

Lith-Ex AVD Brandblussers Rijkstypekeur gehele assortiment

Sinds 2 april beschikt KMA over Rijkstypekeur voor het gehele assortiment Lith-Ex AVD brandblussers. Het AVD blusmiddel is speciaal ontwikkeld voor het blussen van Lithium batterijbranden. Bij een Lithium batterij brand volstaan reguliere schuim-, water- of poederblussers niet. Een Lithium batterij brand vraag om permanente koeling én het afsluiten van de zuurstoftoevoer. Daarom is AVD het enig blusmiddel dat echt effectief is bij een Lithium batterij brand. Naast de Lith-Ex brandblussers zijn ook verrijdbare blustoestellen beschikbaar. Hieronder ziet u het assortiment brandblussers:– 2 Liter AVD Brandblusser
– 6 Liter AVD Brandblusser
– 9 Liter AVD Brandblusser
– 25 Liter verrijdbare AVD blus unit
– 50 Liter verrijdbare AVD blus unit

Bestel Lith-Ex AVD brandblussers hier online

De Lith-Ex brandblussers zijn via onze webshop hier online te bestellen, of u kunt contact met ons opnemen via telefoon 0515 331 344 of via het contactformulier.